Britts Mat

Lite inspiration till att ha roligt i köket.

Den goda klassikern

Publicerad 2011-05-28 00:06:00 i Förrätter,

Tomat o mozzarella.

Det här ser väl gott ut? Det har blivit en riktig klassiker på svenska restauranger.
Skär Mozzarella, tomater och basilika i skivor. Varva mozzarella och tomater på en tallrik, häll över olivolja, pressad citron och flingsalt. Garnera med basilika. Vill man kan man ha rostade pinjenötter på eller andra nötter du tycker om. Ät gärna ett gott bröd till och sug upp oljan med det.

Tomat o mozzarella.

Fina fisken

Publicerad 2011-05-07 01:41:00 i Fisk,

Grillad lax m grönsaksspett.

När jag kom hem från min mamma häromdagen hade min man Tony lagat mat och då bjöd han på grillad laxkotlett med grönsaksspett, potatismos med persilja och ärtor. På spettet var det champinjoner, tomater, paprika, vitlök och shalottenlök. Jättegott.

Ovanligt?

Publicerad 2011-05-05 01:10:52 i Allmänt,

img_0364 (MMS)

Idag när jag var och handlade fick jag stora ögon! I grönsaksdisken låg VITA AUBERGINER! Har någon annan sett det?

Mångas favorit

Publicerad 2011-05-02 20:16:00 i Middag,

Spagetti Bolognese.

Alla har väl nån gång gjort egen Spagetti med Köttfärssås. Hur många recept man än läser och provar så är det alltid "ens egen som är den rätta", så därför lämnar jag inget recept den här gången.
Flag Counter

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela