
Ett enkelt och gott laxrecept man kan äta alla dagar i veckan.
Till den här rätten behövs:
- Laxfiléer
- Fusilli Pugliesi
- Cocktailtomater
- Soltorkade tomater
- Sugarsnaps
- Salladslök
- Pesto
- Smör
- Olja
- Citronpeppar
Gör så här:
- Dela tomater och soltorkade tomater. Skär salladslök och sugarsnaps på diagonalen.
- Koka pastan enligt anvisningen på paketet.
- Krydda laxfiléerna med citronpeppar och stek i smör, eller olja om det föredras, i 3 minuter på varje sida i stekpanna.
- Häll av pastavattnet men spara lite vatten. Blanda pastan med pesto och pastavatten tills det ser gott ut och det bildas lite "sås".
- Tillsätt salladslök, tomater och sugarsnaps och rör om.
- Servera laxen till pastan.
Lycka till och smaklig måltid.