Laxfilé med fusilli, tomater och sugarsnaps
 
Ett enkelt och gott laxrecept man kan äta alla dagar i veckan.
 
Till den här rätten behövs:
 
  • Laxfiléer
  • Fusilli Pugliesi
  • Cocktailtomater
  • Soltorkade tomater
  • Sugarsnaps
  • Salladslök
  • Pesto
  • Smör 
  • Olja
  • Citronpeppar
Gör så här:
 
  1. Dela tomater och soltorkade tomater. Skär salladslök och sugarsnaps på diagonalen.
  2. Koka pastan enligt anvisningen på paketet.
  3. Krydda laxfiléerna med citronpeppar och stek i smör, eller olja om det föredras, i 3 minuter på varje sida i stekpanna.
  4. Häll av pastavattnet men spara lite vatten. Blanda pastan med pesto och pastavatten tills det ser gott ut och det bildas lite "sås".
  5. Tillsätt salladslök, tomater och sugarsnaps och rör om.
  6. Servera laxen till pastan.
Lycka till och smaklig måltid.